In het Entrepotgebouw in Rotterdam is het Restaurant Tres geopend. Hier kun je heerlijk dineren of een drankje drinken en ondertussen de verlichting van Saproco bekijken. De eigenaren zijn Emy Koster en Michael van der Kroft.

Bij Tres is het ultieme doel een intieme eetervaring te bezorgen, een avond zonder ook maar aan gisteren of morgen te denken. Verhalen van hun boeren en ambachtslieden die hebben bijgedragen zullen worden verteld.

Tres is een restaurant met 12 zitplaatsen op de Kop van Zuid-Entrepot in Rotterdam. Er wordt een vast menu geserveerd, beginnend met snacks, vervolgens worden hartige gerechten uit de zee en het land geserveerd, eindigend met het zoete gedeelte bestaande uit desserts en mignardises. De totale beleving kan zo’n drie tot vier uur duren.

De beste producenten en telers zijn uitgenodigd om deel uit te maken van deze viering van Nederlands product. Er wordt gedemonstreerd wat er kan worden verbouwd, geoogst, gevist en gefokt in dit kleine maar rijke land.

Complex zonder ingewikkeld te zijn.

Tres biedt een alcoholische drank-pairing en een non-alcoholische drank-pairing aan. Deze drankjes zijn zorgvuldig gekozen om de gerechten die gedurende de nacht worden geserveerd, te versterken en aan te vullen. Bij de mignardises wordt koffie aangeboden, dit is inbegrepen in het vaste menu.

Tres is te bereiken met de auto, waarmee je gratis kunt parkeren bij de Entrepothaven. Het parkeerticket wordt betaald door Tres. Ga je met de auto of durf je het aan om met de watertaxi te gaan? De aankomsthalte is Stieltjesstraat / Entrepot (38). Reserveren kan tussen 12u en 15u op het nummer: +31 (0) 6 18027316. Ook per mail kan contact opgenomen worden: info@tresrotterdam.com.

Openingstijden van restaurant Tres in Rotterdam:

Vrijdag – Dinsdag
18.30 – 00.00

Zaterdag – Zondag lunch
12.00 – 16.00

Tot ziens bij Restaurant Tres Rotterdam! Een aanrader van Saproco!

Team Saproco